EasyPark, vodilni evropski akter na področju mobilnega parkiranja pravi: Raziskave kažejo, da prihodnost je tukaj in zdaj in to v eni sami aplikaciji.

Ko govorimo o prihodnosti, pogosto razmišljamo o velikih spremembah, ki nas čakajo. Ne pomislimo pa na številna orodja, ki jih imamo dnevno na razpolago, katera nam lahko pomagajo pri dnevnih opravilih.

Tradicionalni parkomat je še vedno najbolj uporabno orodje za tiste, ki parkirajo na modrih conah. Ankete kažejo, da v Avstriji, Italiji in Sloveniji, 58 odstotkov, 61 odstotkov in 60 odstotkov voznikov, morajo sami oceniti celotno trajanje njihovega parkirnega časa, ter ugotoviti, kje se nahaja parkomat, da lahko izbrano parkirno mesto tudi plačajo.

Samo na ta način se lahko izognejo kaznim. Tako dejanje pomeni dodatna poraba našega dragocenega časa in to vse, samo da bi se izognili možnosti, da bi se na našem vetrobranskem steklu pojavil napis OBVESTILO REDARJA.

Ugotovili smo, da uporaba parkomatov ne samo da povzroči izgubo časa, ampak je tudi vir napetosti ter povzroča obilico stresa. 

V družbi, kjer je vsaka minuta dragocena, je to velika omejitev. Toda prav tu nam lahko pomaga tehnologija. Prihodnost je tu in zdaj. Na trgu že obstajajo številne aplikacije za digitalno parkiranje, ki nadomeščajo številne parkomate. Med njimi je EasyPark nedvomno najbolj razširjena in zanesljiva aplikacija z 800 mesti v Evropi, od katerih 15 v Sloveniji, 300 v Italiji in 13 v Avstriji, v katerih je storitev že aktivna.

Z aplikacijo EasyPark, uporabnik prihrani čas, lahko podaljša trajanje parkiranja neposredno s svojega mobilnega telefona, kjerkoli je. Vse to lahko preprosto opravi v svojem vozilu. Na tak način lahko zmanjšamo nepotrebne stroške parkiranja ter prihnanimo obilico našega dragocenega časa. 

Mestna občina Maribor se je odločila, da bo postala del spremembe ki tvorijo našo prihodnost.

Udobno in enostavno orodje, katero v sodelovanju s kartico Mastercard izboljša kakovost življenja vsakega voznika in življenje v mestu postane bolj živahno in pametno. V enem samem kliku se lahko povežete z celo Evropo ter postanete del velikih tehnoloških sprememb. 

Skupina EasyPark  

Skupina EasyPark z edinstveno storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest. Z intuitivno aplikacijo EasyPark milijonom in milijonom registriranim uporabnikom, ponuja najbolj učinkovito rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 800 mestih, v 13 državah. Številne nagrade pametne storitve EasyPark, že od leta 2001 dokazujejo, da je skupina EasyPark vodilna v Evropi za digitalizacijo naših mest.

Poleg priljubljene aplikacije EasyPark ponuja tudi vrsto digitalnih storitev, ki omogočajo mestom izboljšanje prometnega toka in zmanjšanje prometnih zastojev, hkrati pa maksimirajo zasedenost zasebnih parkirišč. Te storitve delujejo usklajeno, z namenom ustvarjanja bolj trajnostnega, stroškovno učinkovitega in pametnejšega mesta.

Poslanstvo skupine je ustvariti prednost za vse vpletene deležnike v prometu, obenem pa krepiti zavezo k temu, da postanejo naša mesta bolj prijetna za bivanje.

Za več informacij obiščite www.easyparkgroup.com in https://easypark.si.

*Junij 2018, YouGov raziskava; 1000 anketirancev v Sloveniji

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice