Na severovzhodu Slovenije se v prihodnjih dneh obeta posebno izobraževanje, v katerem lahko - ni šala - pridobite certifikat za žigola.

Zaradi vse večjega zanimanja je Organizacija spolnih delavcev Slovenije po letnem načrtu pričela z informiranjem in ozaveščenem kariernih možnosti v industriji za odrasle. V Murski Soboti bo ta četrtek in petek potekalo izobraževanje GIGOLO.

Stroški izobraževanja so 99 evrov, po končanem tečaju pa bo vsak prejel organizacijski certifikat: GIGOLO. Postali boste torej certificirani žigolo.

Katalog znanja, ki bo predstavljen na izobraževanju, je zakonodaja, finančna pismenost, marketing oziroma branding, predstavitev poklicne smeri spolnega delavca ali spremljevalca, fetišev, spolne vzgoje o prenosljivih spolnih bolezni in prepoznavanja spolnih zlorab, prisilne prostitucije in trgovine z ljudmi.

Žigolo v eni uri zasluži 100 evrov

Po naših informacijah je žigolov v Sloveniji vse več, za uro moške prostitucije pa zaračunajo 100 evrov. Žigolo je lahko po besedah organizatorjev tudi samo spremljevalec, torej brez spolnega odnosa, pri tem pa se cene za dve do triurno spremljavo gibajo okoli 100 evrov.

Več o pogojih udeležbe tečaja na facebook strani društva Dobra Družba.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Ges pa Karči sva bila.

Starejše novice