Zaradi prihajajočih praznikov se spreminjajo urniki opravljanja nekaterih Snaginih storitev. Preverite, kdaj bo odvoz odpadkov, kakšen bo odpiralni čas tržnic in kako je s sprehodi ter obiski zavetišča za živali.

»Odvoz odpadkov iz gospodinjstev bo v soboto, 22 decembra, nadomestil odvoze na božič, ko bomo tudi mi obeležili dela prost dan. V sredo, 26 decembra, bo delo kljub prazniku potekalo normalno. Podobno bo tudi teden dni kasneje, ko bomo odvoz odpadkov namesto v torek, 1 januarja, opravili v soboto, 29 decembra, medtem ko bomo v sredo, 2 januarja, delali kot da praznika ni,« sporočajo s Snage.

Na vse praznične dneve bodo vsi zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih izvajajo gospodarsko javno službo
ravnanja z odpadki, ostali zaprti.

Prav tako v zavetišču za živali na praznične dneve ne bo ne ogledov ne sprehodov psov.

Do kdaj bodo odprte tržnice?

V prihajajočih dneh bo spremenjen tudi odpiralni čas mariborskih tržnic. Na božični večer, v ponedeljek, 24. decembra, bodo odprte med 7. in 13. uro, na božič in dan samostojnosti pa bodo zaprte. Tak urnik se ponovi tudi teden dni pozneje, ko bodo na Silvestrovo tržnice obratovale med 7. in 13. uro, na oba prva dneva novega leta pa bodo vse mariborske tržnice zaprte.

»Informacijska pisarna in blagajna bosta na sedežu podjetja v ponedeljek, 24. in 31. decembra izjemoma odprti samo do 12. ure, medtem ko bodo zbirni centri na omenjena dneva izjemoma odprti med 7. in 14. uro,« še sporočajo s Snage.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice