Mestna občina Maribor je v oktobru intenzivno iskala zasebnega partnerja za izvedbo prireditev Čarovni december 2019.

Na Mestni občini Maribor so že prejšnji teden izbrali ponudnika, s katerim bodo sodelovali pri pripravi programa letošnjega Čarobnega decembra, vendar njegovega imena do podpisa pogodbe niso želeli razkriti.

Prispele tri ponudbe

Na mestni občini so na povabilo k oddaji ponudbe za program in produkcijo v okviru prireditev Čarobni december 2019 in silvestrovanja na prostem na mariborskem Trgu Leona Štuklja v roku prejeli tri ponudbe.

Merilom ustrezal zgolj eden ponudnik

Kot smo že poročali so na Mestni občini Maribor po natančnem pregledu vseh treh prispelih ponudb ugotovili, da le ena od njih v celoti ustreza zahtevanim kriterijem in usmeritvam, priložena pa ima tudi potrdila o nameri sponzoriranja s strani sponzorjev.

Ponudnik, ki se je s svojo ponudbo najbolj približal merilom iz javnega razpisa, je izbrala petčlanska komisija, ki jo je imenoval župan Saša Arsenovič.

Program bo izvajala oglaševalska agencija

Do podpisa pogodbe še ni prišlo, vendar Večer razkriva, da je mariborska Agencija Damn tista, ki bo vodila program in produkcijo v okviru prireditev Čarobni december 2019 in silvestrovanja na prostem na mariborskem Trgu Leona Štuklja.

To je podjetje, ki je registrirano za oglaševanje in videoprodukcijo, po besedah njenega solastnika Andreja Lončariča pa ima tudi izkušnje s področja organiziranja dogodkov. Lončarič je zaupal tudi to, da bodo zagotovili tri odmevne izvajalce, predvsem za silvestrovo.

Solastnica Agencije Damn je tudi Deana Urih, ki je bila do leta 2017 koordinatorica ptujskega lokalnega odbora SMC, podporne stranke mariborskega župana Saše Arsenoviča, še poroča Večer.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Da vidimo kako bodo tole izpeljali

Fritz (nepreverjen)

In ostane med prijatelji pa kaka protiuslugica

Starejše novice