V osrčju Slivniškega Pohorja, na nadmorski višini 1110 metrov, se nahajajo nove glamping hiške, obdane z mirom in tišino za popolno razvajanje.

Nov prostor za sprostitev in beg pred mestnim življenjem, v pristnem stiku z naravo, omogočajo glamping hiške, ki se nahajajo v osrčju Slivniškega Pohorja, na nadmorski višini 1110 metrov, obdane z bukovim gozdom ter predvsem mirom in tišino. 

Novo poslovno zgodbo sta začela Gregor Frešer in Branka Gorjup, ki že vrsto let vodita picerijo Pri Siničevem mlinu v Zgornjih Hočah. Postavila sta turistične hiške na Slivniškem Pohorju, ki so med prvimi v tistem delu okolja. Turističen kompleks sta poimenovala Siničevi gozdovi. O vrednosti investicije pa nista želela govoriti.

»Želeli smo narediti veliko otvoritev, ampak je situacija z epidemijo in s tem povezano zaprtje to onemogočilo. Sedaj zbiramo rezervacije za to leto, in kakor hitro bo mogoče, bomo seveda odprli glamping za obiskovalce.« 

Prostor za oddih, mir in popolno razvajanje v okrilju bukovega gozda že sprejema rezervacije za letošnje leto. Pri tem pa načrtujeta, da bo možno koristiti tudi turistične bone. 

Kaj je glamping?

Beseda glamping združuje besedi »glamourous«, kar pomeni luksuzno, beseda »camping« pa kampiranje. Tako je luksuzno kampiranje namenjeno tistim, ki v šotoru pogrešajo razvajanje in udobje sodobnega sveta, ob tem pa si želijo pristnosti z naravo, mir in tišino. 

V Sloveniji je na razpolago bogata ponudba glamping bivališč, kjer lahko uživate ob vodi, globoko sredi gozda ali visoko v krošnjah v izjemnih arhitekturno dodelanih hiškah.

Glamping hiške nudijo razvajanje v masažnem bazenu.

In kaj ponujajo hiške v Siničevem gozdu?

Hiške so primerne za pare, ki si želijo mir, zasebnost in intimo, namenjene so pa tudi za družine, oziroma družbam v večjem številu, saj lahko v tem primeru zakupijo več enot hkrati.

Ljubke lesene hiške so zgrajene iz macesnovega lesa, so dobro izolirane in ogrevane, tako da nudijo udobje v vseh letnih časih. Veliko steklo nudi čudovit razgled na naravo, velika terasa pred hiško pa nudi razvajanje v masažnem bazenu z ogrevano toplo vodo.

Vsaka hiška ima sicer tudi svojo kopalnico v sanitarnem delu in je opremljena z umivalnikom, tušem in WC-jem.

Glamping hiške v osrčju Slivniškega Pohorja.

Ne manjka pa tudi brezplačen brezžični internet. Na voljo so tudi različne masaže in po predhodnem naročilu izposoja e-koles. Zajtrk, ki vam ga v košari za piknik dostavijo pred hiško, pa vsebuje številne lokalne dobrote, kjer je poskrbljeno tako za vegane kot vegetarijance, ne manjka pa niti brezglutenska ponudba. 

Tukajšnja okolica ponuja veliko možnosti za pohodništvo, kolesarjenje, raziskovanje pohorskih gozdov, v zimskem času pa tudi smučanje na bližnjem smučišču Mariborsko Pohorje, ki je od kompleksa oddaljeno zgolj dva kilometra.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Melkijar (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Odlicna lokacija za voznjo z motorji .

Pohorc (nepreverjen)

Samo prileti z mopedi pa bomo en diro naredli okoli posledice bodo in to hude mopedist

In reply to by Melkijar (nepreverjen)

Melkijar (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

možeš mi ga samo popušiti

In reply to by Pohorc (nepreverjen)

Rival (nepreverjen)

To pohorec. PRIDEM TI POMAGAT DA VIDIMO KDO BO KOMU VLEKEL.

In reply to by Pohorc (nepreverjen)

Zikollino (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Če so hiške, potem to ni glamping ... ni smešno?, razložite pojem glampinga in potem zadevo napačno interpretirate ... morda bi temu rekli 'baraking' ...

Mariborčan 1970 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

fucking

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

dejan svinskoglavi (nepreverjen)

ali hodi tvoja mama tja na rekreacijo

In reply to by Mariborčan 1970 (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

Lepo zamišljeno le preveč izpostavljeno vandalom. (Zavarovano že bo.)

Ojgn (nepreverjen)

Taman za crossa

dejan svinskoglavi (nepreverjen)

ali pa za motorne sani
idealna lokacija
lahko jih teraš
koliko ti duša poželi

In reply to by Ojgn (nepreverjen)

Starejše novice