V Kotoribi, le kakšnih petnajst kilometrov od slovenske meje, je prišlo do pretepa, v katerem so sodelovale tri osebe. Dva moška sta v lokalnem baru napadla natakarja, ta je v samoobrambi zabodel enega od njiju.

Do napada na natakarja je prišlo v nedeljo, 19. januarja, okoli pol ene ure. Takrat sta v gostinskem lokalu v Kotoribi 32 in 24-letnik napadla natakarja, ki jima ni želel dati pijače za sabo. Ker ju je zavrnil, je 32-letnik s pestjo natakarja udaril v glavo, kasneje se mu je pridružžil še 24-letnik.

Prvi je vzel pepelnik in zaposlenega večkrat udaril po glavi, zato se je zaposleni, v želji, da se zavaruje, segel po neznanem ostrem predmetu in zabodel enega od napadalcev, ki sta nato zapustila gostilno.

Kasneje je 32-letnik v spremstvu več neznanih oseb poiskal zdravniško pomoč v Kotoribi, kamor je prišel tudi napadeni natakar. Družba napadalca se je nato še enkrat lotila natakarja, ki se je uspel ubraniti s solzivcem. Mlajšega, 24-letnega moškega, je policija pridržala, ostala dva se zdravita v bolnišnici v Čakovcu. Policija dogodek še preiskuje.

Posnetek napada si lahko ogledate tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice