FOTO: Black Dragons Slovenija Duplek
Prav gotovo gre slabemu vremenu pripisati nekoliko slabši obisk tradicionalnega motorističnega srečanja, ki ga pripravlja dupleški moto klub Black Dragons Slovenija.

V petek in soboto ga je namreč obiskalo le kakšnih 200 motoristov, zato pa ni manjkalo drugih navdušencev dvokolesnikov, dobre glasbe ter hrane in pijače.

Pristnejše druženje na račun slabega vremena

Predsednik kluba Rok Ribič je povedal, da panoramske vožnje tokrat zaradi dežja niso pripravili, a so vseeno poskrbeli, da so se gostje zabavali.

»To smo uredili z organizacijo več družabnih iger, za boljše razpoloženje so skrbele tudi glasbene skupine, ozračje bo razgrela vroča plesalka,« je pojasnil Ribič in dodal, da je bilo med motoristi prav zaradi manjšega obiska več osebni stikov.

V Duplek se je pripeljal iz angleškega Nottinghama

Četudi zapriseženi motoristi, so se člani moto kluba Auspuhi iz Juršinc pripeljali v Duplek z avtomobili. Predsednik je razloge pripisal slabemu vremenu.

»Z veseljem se udeležujemo motorističnih srečanj, še posebej, če jih imajo v nam bližnjih krajih, saj gre tudi za druženja in ohranjanje stikov,« je poudaril Simon Šošterič.

Med motoristi pa se je pripeljal zagotovo od najdlje Toby Rook, ki je svoj motor zagnal v angleškem mestu Nottingham. Kot pravi, bo v okviru trimesečnega potovanja prevozil okoli 15.000 kilometrov, ena od postaj pa je tudi Duplek.

»Tukaj sem že od prejšnje nedelje, saj sem postavil šotor. Počutim se krasno, saj so zelo gostoljubni in prijazni,« je dejal Rook in dodal, da je Anglijo s še tremi prijatelji zapustil sredi julija.

Od Portugalske naprej potuje sam in se bo do oktobra, ko načrtuje vrnitev, ustavil še na hrvaškem, kjer obiskal Pulo in otok Vis.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice