Vir: Klub mariborskih študentov
Klub mariborskih študentov bo v sodelovanju s Festivalom Lent tudi letos postavil KMŠ oder. Mladi glasbeniki se potegujejo za 500 evrov, ki so namenjena za nadaljevanje svoje glasbene poti.

Tradicionalni projekt Kluba mariborskih študentov bo ponovno v sklopu Festivala Lent omogočil mladim glasbenikom, da se predstavijo širši množici. Enako kot lani se bo KMŠ oder nahajal na vogalu Dravske ulice.

Prijave že odprte

V preteklih letih je na KMŠ odru nastopilo kar nekaj uveljavljenih imen, kot so Joker Out, Emkej, Bilbi, Adi Smolar in mnogi drugi. Projekt izvajajo že od leta 2016 in mladim umetnikom ponuja priložnost, da se preizkusijo na odru v okviru Festivala Lent.

Če si star do 30 let in prihajaš iz Štajerske, te vabijo, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 5. maja 2021 prijaviš na razpis za nastop, ki ga najdeš na Facebookovi strani Kluba mariborskih študentov, na KMŠ odru in začutiš utrip Dravske.

Obiskovalci na koncu izberejo glasbeno točko, ki jih bo najbolj navdušila. Zmagovalci pa prejmejo 500 evrov za pomoč pri nadaljnji karieri. Dodatno obljubljajo, da se bo nekomu izmed nastopajočih ponudila edinstvena priložnost, da prihodnje leto nastopijo na enem izmed večjih odrov Festivala Lent.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice