V Klubu Oven bodo gostovale članice Društva poslovnih žensk Slovenije - FAM, ki združuje najuspešnejše managerke in poslovne ženske iz vse Slovenije.

Začetek leta je odličen čas za nove uspehe, sveže načrte in sproščena druženja. Zato bo prvi letošnji Klub OVEN, ki prav te dni praznuje 3. rojstni dan, obiskal idilično domačijo Gora pod Lipo v Zgornji Ložnici. Tokrat bodo njegove gostje članice Društva poslovnih žensk Slovenije - FAM, ki združuje najuspešnejše managerke in poslovne ženske iz vse Slovenije.

Društvo organizira redna mesečna, pa tudi občasna srečanja članic, ki so namenjena druženju, izmenjavi izkušenj, izobraževanjem, medsebojni pomoči ter poslovnemu sodelovanju z inovativnimi podjetji, med katera seveda sodi tudi OVEN.

Bo prvi Bike sharing električnih koles navdušil tudi poslovne ženske?

Da bo slednje v letu 2018 še trdnejše, je podjetje OVEN zanje pripravilo zanimiv, zabaven in bogat kulinarični program, predstavili pa jim bodo tudi njihove najodmevnejše projekte, med katere sodita prvi Bike sharing električnih koles pri nas in nova spletna trgovina, ki nudi številne izvirne, pametne ter okolju in zdravju prijazne produkte, ki uspešnim poslovnim ženskam olajšajo vsakdanje življenje in delo. In kdo ve - morda srečanje Kluba OVEN dame prepriča, da si v toplejših dneh štajerske konce ogledajo še na električnih kolesih.

V kolikor bi se želeli tudi sami zapeljati z električnim kolesom ali vas zanimajo zgoraj omenjeni produkti, obiščite spletno trgovino.

FOTO: Zavod za turizem Maribor - Pohorje

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
partizano (nepreverjen)

Menjam star bicikel za moji sosedo
cenjene ponudbe pod šifro

partizano (nepreverjen)

A IMA tONČKA ŠE GRIPO

Starejše novice