V Svečini, natančneje pri Kmetiji Dreisiebner, se odpre razgled na srčkasto cesto med vinogradi, ki so jo po zaslugi mariborskega violončelista spoznali njegovi oboževalci iz vsega sveta.

Srce med vinogradi ste zagotovo že videli na kakšni fotografiji, če ne že v živo. Nahaja se v v Svečinskih goricah, vidite pa ga lahko iz Kmetije Dreisiebner. In prav ta razgled sta za kuliso svoji poročnih fotografij izbrala Luka Šulić, polovica svetovno znanega dueta 2Cellos, in njegova izbranka iz Maribora Tamara Zagoranski.

Kraj, kjer teče srčkasta cesta med vinogradi, danes pozna že ogromno ljudi. A z objavo teh poročnih fotografij je Mariborčan lepoto srčkaste ceste ponesel ne le onkraj meja, ampak tudi na drugo stran luže.

Moč družbenih omrežij tako na simpatičen način dokazuje, kakšen potencial ima turizem po instagramovsko predvsem z butičnimi ponudbami. 

Zaljubljenci iščejo srce med vinogradi

Najlepši razgled na Štajerskem kot kuliso za fotografije izberejo številni zaljubljenci in te delijo na družbenih omrežjih s heštegi #srčkastacesta, #srcemedvinogradi ali #špičnik.

Izbrali smo nekaj najbolj izstopajočih.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice