Na mariborski srednji šoli so prejeli pošiljko s prahom. Osebe, ki so bile v stiku s pošiljko, so morale ostati v karanteni.

Mariborski policisti so bili danes, okoli 13.30, obveščeni, da so na eni izmed srednjih šol v Mariboru prejeli sumljivo pošiljko, iz katere se je ob odprtju vsula neznana snov - prah. Gre za II. gimnazijo v Mariboru.

Pošiljka je bila nato poslana v analizo, osebe, ki so bile izpostavljene pri odpiranju pisemske pošiljke, pa so morale do zaključka analize ostati v karanteni. Šlo bi naj za dijake tretjega letnika.

Po informacijah Mariborinfo je analiza pokazala, da prah iz pošiljke ni bil nevaren oziroma strupen. Za osebe, ki so bile v stiku s pošiljko, se je karantena tako končala.

Tudi na Policijski upravi Maribor so potrdili, da je analiza snovi, ki so jo v pošiljki prejeli na eni izmed mariborskih srednjih šol, pokazala, da snov ni nevarna. 

Pismo naslovljeno na eno izmed 'protestniških' dijakinj

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah, ki smo jih pridobili v uredništvu Mariborinfo, je bila poštna kuverta naslovljena na 'protestniško' dijakinjo, ki je bila konec aprila zaslišana pred sodnikom za prekrške zaradi sodelovanja na februarskem mirnem protestu za vrnitev v šolske klopi.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Krawasaki (nepreverjen)

Sodisče je odločilo ,da je Daja bila žrtev janšizma . Koliko pošiljateljev je odkrila policija do sedaj ?

Starejše novice