FOTO: Bojan Mihalič
Še je čas, da izrazite svojo kreativnost ali se podate po ustvarjalen navdih.

Nakupovalne ulice največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji še vse do sobote, 16. marca, vabijo na 7. Europarkov kreativni teden z ARTom. Odlična priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja ter prijetno druženje umetnikov in ljubiteljev ustvarjanja. 

FOTO: Bojan Mihalič

V koraku s časom

Delavnice, ki so namenjene tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom iz Slovenije in bližnjih držav, so v preteklih dveh dneh privabile že številne obiskovalce. 

FOTO: Bojan Mihalič

Že sedmo leto zapored priznani ustvarjalci na največjem ustvarjalnem dogodku v Sloveniji delijo svoja znanja, informirajo o trendih in obiskovalce navdušujejo z atraktivnimi tehnikami z različnih področij ustvarjanja, kot so scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še več.

FOTO: Bojan Mihalič

Obiskovalci si tako lahko izdelajo nakit za različne priložnosti, oblikujejo čudovite voščilnice za najbližje, ustvarijo skodelico za prijetne trenutke v dvoje, skreirajo izdelek, s katerimi si bodo polepšali dom, in še bi lahko naštevali. Na izbranih delavnicah je še nekaj prostih mest. Več informacij najdete tukaj. 

FOTO: Bojan Mihalič

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice