Umora osumljeni 62-letnik je, potem ko je po zločinu na železniških tirih poskušal storiti samomor, zaradi izredno hudih poškodb v mariborskem kliničnem centru izgubil življenje.

62-letnik, ki je 22. januarja s topim predmetom vzel življenje svoji prav tako 62-letni partnerki, je v petek v UKC Maribor tudi sam izgubil bitko za življenje.

»V petek dopoldan smo bili obveščeni tudi, da je v bolnišnici umrl 62-letni moški, osumljen umora 62-letne ženske na območju Loč, 22. januarja letos,« so potrdili na Policijski upravi Celje.

Spomnimo ...

Zločinu se je odvil v kraju Klokočovnik, nedaleč stran od Slovenskih Konjic, osumljenec pa je partnerki zadal najmanj dva močna udarca v predel glave. Zaradi hudih poškodb umrla na kraju dejanja. Šlo naj bi za top predmet, ki ga policija kljub intenzivnemu iskanju še ni uspela najti.

62-letnik je po umoru partnerke nameraval vzeti življenje še sebi. Z osebnim vozilom se je odpeljal v Poljčane in se v bližini železniške postaje postavil pred vlak, ki je vozil v smeri proti Mariboru. Vlak ga je zbil in izredno hudo poškodoval. Zaradi izredno hudih poškodb so ga s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju. Po šestindvajsetih dneh je izgubil bitko za življenje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
miladine (nepreverjen)

če je bil komunist ga tak ni bilo škoda

Starejše novice