Kuža Buddy je rešen iz Bosne in je že precej časa je v Sloveniji. Nastanjen je s sestrico pri gospodu, ki jima pomaga prebroditi hude strahove, ki so se zasidrali v dušici, ko sta bila še čisto majhna.

Prezgodaj je odšel od mamice, doživel strah, trepet in človeško zlobo. Buddy se nahaja v Sevnici, kjer lepo napreduje, ovratnico je sprejel kot pozitivno in je ne poveze več s tepežem ali vlečenjem. Z velikim veseljem poveže povodec s sprehodom, zna lepo hoditi in ne vleče.

Če si želite v vaš dom kužka, ki je lep in ima čudovit značaj, kužka, ki je zvest, četudi malček plašen, se lepo razume z drugimi psi, razveseli se ljudi in priboljškov, ki jih nežno vzame z roke, če imate morda ograjen vrt, kjer bo lahko prosto tekal, saj to naravnost obožuje, potem je Buddy pravi prijatelj za vas.

Star je približno dve leti, je veterinarsko urejen, čipiran, cepljen in vas čaka. Da bi postal pravi družinski član, mu pomagajmo najti družino, ki bo razumela njegovo stisko ali strah in mu s šolanjem, ljubeznijo in potrpljenjem pomagala, da postane čisto sproščen in da prične uživati krasno pasje življenje, kot bi ga naj imel že ves čas.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice