Vir: Facebook
Na območju Hoč je bilo odkrito iznakaženo truplo živali, ki spominja na psa.

Društvo Srce za Bulle je na družbenem omrežju Facebook delilo zapis o pretresljivi najdbi živalskega trupla, ob kateri človeku zastane dih, saj je težko verjeti, da je kdorkoli sposoben storiti tako kruto dejanje. 

»Le človeški izrodek je tega zmožen, na žalost. Kuža je bil ubit na grozen način, manjka mu del glave. Če kdo kaj ve o tem, naj nas obvesti,« sporočajo člani društva. Tisti, ki bi karkoli vedeli o tem strašljivem zločinu, naj informacije posredujejo pristojnim, lahko pa kontaktirajo tudi društvo Srce za Bulle na 070 719 902, ali na [email protected].

Po naših informacijah in analizi je bilo naknadno ugotovljeno, da je v tem primeru šlo za napačno identificiranje živalske vrste in zmotno sklepanje. Šlo naj bi pravzaprav za povoženo lisico in ne ubitega psa. 

Do odkritja je prišlo na lokaciji, ki jo prikazuje priložen zemljevid.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Sam bi prijavil vsakega kršitelja ,ki počne zločin nad živalmi čeprav je to Sizifovo delo kot nas spominjajo bullmastifi iz LJ ,ki so bili umorjeni zaradi zlorabe lastnika in ne ukrepanja inšpekcije . Tak izrodek ni vreden da živi .

Danijeve Zvezde (nepreverjen)

Tistim bullmastifom bi morali spomenik postaviti, saj so simbol korupcije nasega krivosodja.

In reply to by Kritik (nepreverjen)

Starejše novice