Lidl Slovenija je danes odprl prenovljeno trgovino na Ptujski cesti v Mariboru.

Prvotna trgovina je bila ena prvih Lidlovih trgovin v Sloveniji, svoja vrata pa je odprla leta 2007. Po desetih letih delovanja so jo porušili, na njenem mestu pa je zrasla nova trgovina.

Prodajni prostor na 1.400 kvadratnih metrih

Prenovljena trgovina na Ptujski cesti se razprostira na 1.400 kvadratnih metrih, blagajne imajo podaljšan pult in blagajne na dotik. Kupcem bodo na voljo tudi sanitarije, na parkirišču pa je tudi polnilna postaja za električni avtomobil.

»V letu, ko Lidl Slovenija praznuje svojo 10. obletnico, radi poudarimo, da so glavni razlog za praznovanje prav naši kupci, ki nam že desetletje stojijo ob strani. Zato vseskozi sledimo naši zavezi, da jim v naših trgovinah ponujamo izdelke odlične kakovosti po ugodni ceni, pa tudi, da vseskozi skrbimo, da se v naših trgovinah dobro počutijo, da je nakup pri nas preprost in hiter. Zato smo trgovino na Teznem v Mariboru popolnoma prenovili in tako ustvarili še bolj prostorne, svetle in sodobne prostore,« je dejal Davor Irgolič, vodja prodaje podjetja Lidl Slovenija za vzhodno regijo.

Foto: MP produkcija

Vpetost v lokalno okolje je del strategije družbene odgovornosti, ki jo Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne usmeritve Ustvarimo boljši svet uresničuje tudi ob odprtjih svojih trgovin. Tako so tudi danes humanitarnemu društvu UP-ornik podarili pet vozičkov, polnih hrane in higienskih pripomočkov. Donacijo je prevzel Boris Krabonja.

Sodobne Lidlove trgovine tudi v prihodnje

Lidl Slovenija je postopno prenovo obstoječih, starejših trgovin začel v letu 2016 in posodobitev svoje prodajne mreže načrtuje tudi v prihodnjih letih. Obenem pa v Lidlu Slovenija napovedujejo tudi skorajšnje odprtje svoje 50. trgovine v Sloveniji. Ta bo v Ljubljani na Zaloški cesti.

Foto: MP produkcija

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice