Podjetje Ozvočen.si ta vikend na Štuku predstavlja izdelke Adam Hall. Sveže novosti na trgu ozvočenja in osvetljave bo moč tudi preizkusiti.

Vsi ljubitelji ozvočenja in osvetljave boste lahko cel vikend v prijetni atmosferi in družbi strokovnjakov uživali v novostih blagovnih znamk, ki je trži tudi podjetje iz Ruš Ozvočen.si.

»Izostanek je zagotovo neupravičen za vse tehnike, organizatorje dogodkov, glasbenike, arhitekte, notranje oblikovalce, ljubitelje tehnike in še mnoge druge,« sporočajo organizatorji, ki ob predstaviti obljubljajo tudi nagradne igre, predavanja in celostno seznanitev z novostmi.

Opremo bo mogoče tudi preizkusiti ...

Na ogled bodo tako novosti na področju ozvočenja LD Systems, osvetljave Cameo Light, stojal in pribora Gravity, profesionalne povozne zaščite za kable in cevi Defender ter kitarski efekti in pribor Palmer.

»Omogočen bo tudi test. Navadno so izdelki na sejmih zgolj predstavljeni, mi pa si želimo mlade v celoti seznaniti s tem, kaj je zanje najbolj primerno. To je namreč naš cilj,« še dodajajo organizatorji dvodnevnega dogodka.

Na sejmu se bo pridružila tudi ekipa UK Audio, ki izdeluje po meri narejene odlitke za unikatne profesionalne slušalke, in Jože Brcar, ki se ukvarja z izdelavo kovčkov za transport luči, ozvočenja in inštrumentov.

Vsak dan tudi vodeni ogledi

Za vse, ki si bodo želeli bolj podroben pregled z dodanimi informaciji, bodo organizirani tudi vodeni ogledi.

  • V soboto od 10. do 12., od 13. do 15. in od 16. do 18. ure ter
  • v nedeljo od 10. do 12. in od 13. do 15. ure.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice