Izbrskali smo nekaj zanimivih in mamljivih prostih delovnih mest na območju Maribora in okolice. Zaposlujejo tudi Magna in banke.

Ta teden vam ponujamo raznoliko paleto delovnih mest. Od pravnika, svetovalca v bankah, do zaposlitve v Magni in gasilca.

Pravnik v Arcontu

Arcont iz Gornje Radgone išče pravnika za dela na področju različnih pravnih zadev v podjetju. Arcont sestavlja ekipa 850 sodelavcev in je vodilni evropski proizvajalec mobilnih montažnih objektov iz bivalnih enot ter eden največjih proizvajalcev stavbnega pohištva v Sloveniji z uspešnim nastopom na tujih trgih.

Od pravnika pričakujejo 7. stopnjo izobrazbe pravnika, znanje nemškega ali angleškega jezika in dobro poznavanje gospodarskega prava. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom do šest mesecev.

Svetovalec za podjetja v NLB

Nova ljubljanska banka ima v Mariboru in Domžalah dve prosti delovni mesti za svetovalca za podjetja. Ta bo moral proaktivno tržiti bančne in finančne storitve, svetovati, urejati poslovne aranžmaje, finančno upravljati problematična podjetja in druge naloge, ki so navedene v podrobnejšem opisu dela.

Od zaposlenega pričakujejo tri leta delovnih izkušenj in vsaj 5. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri. Delovno razmerje bodo z izbranima kandidatoma sklenili za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom, prijave pa lahko oddate samo še jutri.

Magna zaposluje

Magna Steyr v Hočah išče tehničnega inženirja v proizvodnji, ki bo odgovoren za koordinacijo aktivnosti na področju optimiziranja proizvodnje, neprestanih izboljšav in energetskega menedžmenta. Delovne izkušnje niso pogoj, je pa izobrazba VI. stopnje, zaželeno tehnične smeri. Pri tem velja dodati, da je zahtevana višja raven nemškega in osnovno znanje angleškega jezika.

Rok za prijave se izteka danes, prijavite se lahko preko spleta.

Gasilec v Petrolovem skladišču goriv 

Petrol je razpisal prosto mesto delovnega mesta gasilec za skrb za izvajanje predpisanih požarno-preventivnih ukrepov v Petrolovih skladiščih goriv Rače in Sermin.

Gasilec bo moral med drugim redno vzdrževati in kontrolirati naprave in sisteme za pasivno in aktivno požarno zaščito in opravljati redne obhode določenih kritičnih mest za nastanek požara. Zahtevajo opravljen strokovni izpit za gasilca in V. stopnjo izobrazbe, ponujajo delovno razmerje za nedoločen čas in stimulativno plačilo.

Programer v Mariboru

Mariborsko podjetje Luminet, ki se ukvarja predvsem z razvojem b2b/b2c aplikacij, iščejo programerja oziroma programerko, ki se ne ustraši izzivov ter samostojno rešuje zadane naloge.

Ponujajo fleksibilen delovnik in možnost dela od doma. Plačilo znaša od 900 do 1500 evrov neto, lahko pa tudi več.

Višji svetovalec v UniCredit banki

UniCredit banka v poslovni enoti Maribor išče višjega svetovalca na področju poslovanja s fizičnimi in pravnimi osebami.

Pričakujejo dobro poznavanje bančnih produktov, odlične prodajne veščine, vsaj dve leti ustreznih delovnih izkušenj in samoiniciativnost. Ponujajo pogodbo o zaposlitvi za določen čas eno leto z možnostjo podaljšanja.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Jaz bi lahko bil višji svetovalec v UniCredit bank, ker sem visok 190cm!!!

Starejše novice