Tudi ta teden smo preverili aktualno ponudbo prostih delovnih mest v Mariboru in okolici. Odpira se kar nekaj zanimivih priložnosti, tudi v nastajajoči hoški Magni.

Po opravljenih dveh zaposlitvenih dnevih, na katerem so našli več kot 100 delavcev za nastajajočo Magno v Hočah, avtomobilski gigant zaposluje še naprej. Tokrat so razpisana prosta delovna mesta tudi za administrativna dela. Tako iščejo tim asistenta, ki bo odgovoren za pisarniška dela in administrativno podporo podjetja in asistenta za tehnično podporo direktorju.

Magna išče še ...

Poleg omenjenih dveh so v teh dneh razpisana še nekatera prosta delovna mesta za hoško Magno. Iščejo strokovnega sodelavca v kontrolingu, programerja industrijskih robotov, ki bo zadolžen za programiranje industrijskih robotov v Unit Painted Body in planerja mehanskega vzdrževanja, ki bo odgovoren za načrtovano vzdrževanje v programih SAP PM & SAP MM z upoštevanjem zakonov, pravil in predpisov glede varnosti pri delu in varstva okolja. 

Vodja poslovnega centra 

Največji distributer svežega sadja in zelenjave v Sloveniji podjetje Geaprodukt v fazi intenzivne rasti širi svoje poslovanje v Sloveniji in tudi zunaj Slovenije. Trenutno iščejo vodjo poslovnega centra v Mariboru, ponujajo pa razgibano delo v dinamičnem, urejenem in mladem kolektivu, redno in stimulativno plačilo za delovno uspešnost ter dolgoročno sodelovanje z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Delo na avstrijskem Štajerskem za 2.400 evrov

Ste vsestranska tehnična oseba in iščete nov poslovni izziv pri uspešnem avstrijskem podjetju? Mednarodno tehnološko podjetje s sedežem v Voitsbergu na avstrijskem Štajerskem išče okrepitve svoje ekipe Power Service Team. Iščejo tehnike oziroma monterje za servisne storitve, ki popravljajo in vzdržujejo napravi neposredno pri stranki. Poleg tega bodo nameščali stroje podjetja, izvajali zagon naprav in uvajali v delo.

Za to delovno mesto velja bruto mesečna plača po kolektivni pogodbi v višini 2.487,61 €. Obstaja pa tudi možnost višjega plačila ob ustreznih strokovnih in poklicnih kvalifikacijah. 

Marketing v Novi KBM

Nova kreditna banka Maribor v sektorju marketinga išče kreativne, samoiniciativne in inovativne kandidate ter kandidatke z izkušnjami s področja marketinga. Zahtevana je visokošolska strokovna izobrazba in najmanj 4 leta delovnih izkušenj, želeno s področja marketinga ali sorodnega področja.

Programer

Podjetje TBS Team 24, ki se že 22. leto ukvarja z organizacijo asistenčnih storitev in komunikacijo s strankami ponuja delovno mesto programerja WEB (frond end/back end) za poslovne aplikacije.

Natakar v Tepanju

Vodilno podjetje v Sloveniji na področju avtocestne gostinske ponudbe Marche vabi k sodelovanju natakarje za delo v Tepanju. Od kandidatov za prosta delovna mesta pričakujejo sposobnost samostojnega in timskega dela, odgovoren odnos do dela in sodelavcev, dobre delovne navade in pripravljenost na izmensko delo.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ponuja se (nepreverjen)
politik (nepreverjen)

razpis delovnega mesta;; Iščem generala, kajti takoj po volitvah, ko bo cerar s svojo garnituro odletel,, bo odletel tudi sedanji general,, Pogoj ; general mora nositi speglane hlače

Ahmeti nasuf s… (nepreverjen)

Prosim išqem delo kod elektro varioc.

Starejše novice