Terapije deklice Lane Beranič, ki je še vedno na zdravljenju v Miamiju, se več kot obrestujejo. Za drug teden ji napovedujejo, da bo morda že lahko hodila.

Danes že 8-letni Lani, ki je v bolnišnici v Miamiju že en mesec, gre na bolje. Po mesecu počivanja in terapij, ko je noge morala ves čas imeti v vodoravnem položaju, brez da bi nanje tudi stopila, se ji sreča obrača na bolje. Njen oče Marjan Beranič je na svojem Facebook profilu povedal, da bo, če bo šlo vse po sreči, morda že naslednji teden lahko spet hodila.

Najlepše darilo za osmi rojstni dan

Deklica, ki je 28. januarja praznovala osmi rojstni dan, je tako dobila najlepše možno darilo, a bo nanj morala še malce potrpeti.

»Lana Beranič, sedem let si trpela bolečine, sedem let si poslušala razne žaljivke in zbadanja na račun svojih nog, pretrpela si več, kot si kdo lahko predstavlja. DANES JE TVOJ 8. ROJSTNI DAN in to je nov list v tvojem življenju. Svoj 8. rojstni dan lahko praznuješ z dvignjeno glavo, saj si dosegla vse, kar si si želela. VSE NAJBOLJŠE LANA,« je zapisal ponosen oče Marjan na svojem Facebook profilu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice