FOTO: Gregor Gomboc
V Mariboru zaživel največji fitnes in regeneracijski center na Štajerskem

V stavbi nekdanjega Obija, so danes uradno odprli BODIFIT Maribor, že sedmi BODIFIT center v Sloveniji in tretji v Mariboru. Dogodek je vodil stand up komik Tin Vodopivec, nastopila sta 6 Pack Čukur in plesna skupina plesne šole Unlimited dance studio, med obiskovalci pa so bili BODIFIT ambasadorji Martina Ipša, Andrej Težak Tešky, Dijana Ćoralić in mnogi drugi, ki so tako ali drugače povezani z BODIFIT zgodbo.

Širok nabor vadbenih zvrsti in kineziološki ter regeneracijski center

»BODIFIT Maribor je najbolj sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic, ki vključuje individualno vadbo in osebno trenerstvo,« poudarjajo vodilni.

V njihovem centru izvajajo tudi medicinsko-diagnostično testiranje in meritve sestave telesa, testiranje in analiza funkcionalnosti gibanja, ugotavljanje funkcionalnih omejitev in telesnih asimetrij, treninge za izboljšanje motorične kontrole gibanja ter antropometrične meritve. 

Ponujajo nove storitve vrhunske regeneracijske obravnave v krio komori, ki prinaša številne blagodejne učinke in sicer boljšo celostno prekrvavitev telesa, povečano vsebnost kisika v krvi in posledično boljšo priprava na trening oziroma boljšo regeneracijo po njem in izboljšano delovanje hormonskega sistema.  

Primerna je za športnike, rekreativce, za vse, ki jih mučijo težave z nespečnostjo, za tiste, ki imajo luskavico, dermatitis, in tudi ali predvsem za tiste, ki trpijo za »boleznijo« sodobnega časa, to je izgorelostjo. Ponudbo dopolnjujejo tudi krio hlače, presoterapija, magnetno-resonančna terapija, udarni valovi, več vrst masaž, lepotni programi ter velnes oaza.
 

FOTO: Gregor Gomboc

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice