Čebelice to delajo, tudi ptički in žabice. In med takimi, ki se strastem predajajo v naravi, je tudi veliko Mariborčanov. Kje vse seksajo Mariborčani?

Z višjimi temperaturami se prebujajo tudi hormoni, s tem pa se rodijo nove romance. Mariborčani se spolnim užitkom ne predajajo samo v udobju domače postelje. V primeru razvnetih strasti, iskanju alternative za takrat, ko postelja ni na voljo, ali pa le popestritvi ljubezenskega življenja, se mnogi mesenim užitkom predajo v avtomobilu ali kar v naravi.

Za to pa je potrebno najti bolj ali manj skrite kotičke. Teh je na območju Maribora kar nekaj. 

Kotičkov za predajanje strastem je toliko, kolikor bujna je domišljija in koliko vznemirjenja si želite. Najpogostejša mesta smo vpisali v spodnji zemljevid. Pomagajte nam ga dopolniti!

Parkirišča in gozdovi, za pogumne hitrostni izziv na gondoli

Med najbolj priljubljenimi lokacijami so predvsem gozdovi, kot sta Stražunski in Betnavski gozd ter osamela parkirišča, okrog katerih ni veliko dogajanja. Tako veljajo za precej dobre lokacije parkirišča na Mariborskem otoku, pri Treh ribnikih in pri nekdanjem strelišču v Radvanju.

Za romantične sprehajalce sta primerni tudi Piramida in Kalvarija, a prav poseben izziv pa lahko predstavlja vožnja z gondolo. Čeprav romantično, pa v primeru predajanja strasti med vožnjo z gondolo na vrh Mariborskega Pohorja za to ni preveč časa, kajti vožnja traja le sedem minut.

Kazen za užitek v javnosti tudi nad 400 evri

Daleč stran od mestnega vrveža vam golobčkanja bržkone ne bo nihče zameril, seveda pa se morate prepričati, da niste na področju, kjer bi s svojo prisotnostjo kalili mir drugih oseb, oziroma s svojimi dejanji povzročili njihovo vznemirjenje.

Za ta primer namreč Zakon o varstvu javnega reda in miru predpisuje kazen od dobrih 200 do 417 evrov. V tem primeru lahko torej »pustolovščina« v naravi ali »parkirni listek« postaneta zelo draga.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice