Družbena omrežja včasih pišejo posebne zgodbe. Poziv k iskanju ukradenega kolesa sredi Maribora je aktiviralo skoraj 3.000 Slovencev in tudi po njihovi zaslugi je kolo ponovno v rokah otroka.

Mariborčan Dean Kikec je na dan samostojnosti in enotnosti na svojem družbenem omrežju Facebook objavil, da je moški z rdečo bundo pri drsališču sredi Maribora njegovemu sinu ukradel kolo. Nesrečni otrok je stekel za tatom, a ni bil uspešen. Je pa zato velik uspeh požela objava njegovega očeta, ki jo je na Facebooku delilo skoraj tri tisoč ljudi.

Objava o ukradenem redkem kolesu markantne rdeče-oranžne barve je zaokrožila Maribor in pomagala pri iskanju ukradenega kolesa. Kikec je včeraj popoldne razveselil z obvestilom, da je bilo kolo najdeno.

»Prejel sem anonimen klic, da je bil opažen kolesar na takšnem kolesu na območju Borove vasi. Takoj je stekla policijska akcija in v kratkem smo našli kolo, parkirano pred lokalom v tej okolici. 'Lopov' je sicer pobegnil, a kolo smo našli,« je zapisal ter se posebej zahvalil vsem, ki so objavo delili prav tako pa izpostavil odzivnost policije.

»To ste pravi srčni ljudje, ki ste pomagali najti otrokovo kolo, kupljeno iz njegovih dolgoletnih prihrankov. Še enkrat hvala vam! Prosim, DELITE še to objavo v čim večjem številu, da res vsi vidijo, kako je bilo mogoče s skupnimi močmi najti ukradeno kolo,« je še zapisal.

Mariborčani pa s(m)o tako s skupnimi močmi poskrbeli za pozitivno novico ob koncu leta.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice