Že deveta Danica bo postregla s pravim glasbenim navdušenjem. Stanovalci v Domu Danice Vogrinec bodo ta konec tedna znova zažurali.

V Domu Danice Vogrinec vsako leto pripravijo glasbeno prireditev Danica, ki povezuje mlado in staro. Babice in dedki tako vsako leto zažurajo na pravi rock'n'roll, o čemer priča že ime dogodka Oma, deda & rock'n'roll.

Na tokratni Danici, ki bo potekala od četrtka do nedelje, se bodo zvrstili številni nastopi. Že prvi dan bodo mariborski dedki in babice zažurali s Tabuji in Big Foot Mamo. Kot so včeraj sporočili na družbenem omrežju, se že pripravljajo na četrtkov koncert.

Petkov večer bo minil v raperskem stilu, saj bodo nastopili Trkaj, Nipke in mariborski EMKEJ. Ob tem pa bodo na drugi lokaciji, na Taboru ob 16. uri priredili koncert s Pidžijem.

V soboto sledi koncert Prifarskih muzikantov z gostjo Anjo Bukovec, na Veselovi 3 pa bo že od 11. ure naprej potekal piknik za vse stanovale doma, njihove svojce in prijatelje.

Vsi koncerti, razen sobotnega, so brez vstopnine. Vstopnice za koncert Prifarskih muzikantov lahko kupite na tej povezavi ali na blagajni Doma Danice Vogrinec.

Na zadnji dan Danice, v nedeljo bo na Veselovi 3 potekala Daničina štafeta mladosti, pri domu na Čufarjevi cesti 9 pa bodo po zaključku štafete mladosti pod daničinimi kozolci zaigral Ansambel Šaljivci, sledila pa bo tudi nogometna tekma med ekipo Danice in veteranov NK Maribor.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice