Foto: Mediaspeed
Sanjski moški prihaja v Maribor. Gregor Čeglaj, glavna zvezda oddaje, ki je obnorela Slovenijo, bo obiskal gostinski lokal, kjer bo ena oseba dobila priložnost za druženje s sanjskim moškim na samem.

Vročica resničnostne oddaje Sanjski moški se približuje vrhuncu. V boju za srce sanjskega moškega so ostala namreč le še tri dekleta. 

Mariborski lokal se je domislil načina, kako navdušenje gledalcev nad oddajo izkoristiti za svojo promocijo. V zameno za zbranih deset štampiljk na kartončku ponujajo druženje s sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem.

Kako do kave in druženja s sanjskim moškim? 

V soboto, 10. junija, bo glavni akter trenutno najbolj vroče oddaje pri nas obiskal mariborski lokal, kjer ga bo moč spoznati, ga kaj vprašati in se z njim fotografirati. 

Eno osebo pa bo doletela še posebna čast. Izbranka ali izbranec bo z Gregorjem lahko spil kavo in ga na samem bolje spoznal. 

Lokal je v ta namen pripravil kartonček, na katerem obiskovalci zbirajo štampiljke, ki jih prejmejo za vsako naročeno pijačo. Ko izpolnijo vsa polja, sodelujejo v žrebanju za srečanje z Gregorjem Čeglajem.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice