V Klubu mariborskih študentov so zbrali pozitivne misli in nekaj dobrot za stanovalce Doma starejših občanov Tezno in Doma Danice Vogrinec Maribor.

V Klubu mariborskih študentov so želeli polepšati dneve stanovalcem domov za starejše, saj si v luči epidemije koronavirusa želijo, da bi jim pozitivne misli razvedrile vsaj kanček sivih dni.

Aktivisti Kluba mariborskih študentov so v ta namen staknili glave in v okviru projekta projekta Stopimo skupaj za starejše zbrali misli, ki so se jim zdele zanimive in predvsem bodrilne v trenutni situaciji. 

»Misli smo natisnili in jih skupaj z nekaj dobrotami odnesli v oba domova. Podjetje Fructal je prispevalo tudi sokove, Delo pa revije, da si bodo starostniki lahko krajšali čas z reševanjem križank in branjem. Dodali smo tudi kekse in kavo za posladkane dneve,« sporočajo iz Kluba mariborskih študentov.

Študente pa so presenetili tudi stanovalci v Domu Danice Vogrinec Maribor, saj so sami napisali nekaj misli, ki jih te dni spremljajo in pokazali, da je tudi za njih vsak dan lahko pozitiven.

»V društvu Klub mariborskih študentov smo želeli starejšim prebivalcem v teh negotovih časih priklicati nasmeh na obraz, jih spodbuditi in jim pokazati, da tudi mladi mislimo na njih in jim želimo, da to težko obdobje čim bolje prestanejo,« pravi vodja projekta Eva Pintarič.

V okviru projekta Stopimo skupaj za starejše pa so starejšim v Domu starejših občanov Tezno in Domu Danice Vogrinec Maribor skupaj s sponzorji dostavili tudi razvedrila, sokove in druge malenkosti, s katerimi so se lahko okrepčali in se posladkali.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice