Sredstev še ni dovolj – zavarovalnica le delno krije stroške.

Marjan Beranič, oče deklice Lane, ki jo na Floridi v ZDA čaka zahtevna operacija stopal, plačana s skupnimi sredstvi požrtvovalnih ljudi in polovičnega kritja zavarovalnice, se je na prav poseben način zahvalil vsem, ki so kakorkoli pomagali njegovi hčeri.

"Mi skupaj eno smo"

S tetovažo, naslovljeno “Mi skupaj eno smo”, ki mu jo je podaril Maribor Ink, cilja na potrebno enotnost Slovenije, ki z vzajemnostjo in skupno močjo dela čudeže. To nam je s skupnimi močmi sedaj tudi uspelo, tatu je je simbol njegove hvaležnosti.

“Sam tetovator Miha Ornik mi je rekel, da mi podari en tatu. In moja misel je bila, da si naredim tatu, ki bo nekaj pomenil meni in celi Sloveniji.”

Slovence naproša, naj vztrajajo

Še posebej se zahvaljuje Roku Černiču, ki še vedno požrtvovalno zbira sredstva za Lano, donacije se namreč zaključijo danes ob polnoči. Černič opozarja, da kljub kritju stroškov s strani zavarovalnice denarja še zdaleč ni dovolj – zavarovalnica namreč krije le stroške same operacije, ne pa tudi nastanitve, letalskih kart, hrane in vseh prihodnjih terapij.

“Prosim vse, da ne obupate in stvari še delite dalje, podražite kakšno stvar, pocukate kakšnega podjetnika, napišete objavo na kakšen forum, razširite glas o dražbi v deveto vas,” je na Facebooku opomnil Rok Černič, ki vodi licitacijo prodaje nogometaških dresov.

Foto: Osebni arhiv

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice