Po preklicu epidemije covid-19 od ponedeljka, 1. junija, vstop v uradne prostore Mestne občine Maribor in Upravne enote Maribor v Ulici heroja Staneta 1 v času uradnih urah ne bo več omejen.

A, kot so sporočili iz Mestne občine Maribor, nevarnost okužbe ostaja, zato bodo naročanje strank ohranili, prav tako bodo stranke v stavbi morale uporabljati osnovne zaščitne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Tudi Upravna enota Maribor uporabnike prosi, da se, v izogib daljšemu čakanju, za urejanje zadev še naprej naročajo na številko 02 2208 350 ali elektronski naslov [email protected].

»V obdobju epidemije se je naročanje izkazalo kot zelo učinkovito. Delo je v glavnem tekoče potekalo, takšna organizacija je bila dobro sprejeta tudi med strankami,« zagotavljajo na mariborski občini.

Mestna občina Maribor bo – z izjemo vložišča v pritličju stavbe – stranke še vedno sprejemala samo po vnaprejšnjem dogovoru oziroma z naročanjem na telefonski številki 02 220 1 000 ali po elektronski pošti [email protected]

Na občini pravijo, da je bistveno manj fizičnega poslovanja s strankami, kot na upravni enoti, zato pričakujejo, da bo tudi tukaj ta utečeni način dela še naprej ustrezen.

»Občane prosimo, da za svojo in varnost zaposlenih ter drugih obiskovalcev ob obisku občinske stavbe še naprej upoštevajo osnovne varnostne ukrepe: higiena in razkuževanje rok, higiena kašlja, varnostna razdalja do drugih. Osebam, ki bodo kazale očitne znake okužbe, varnostna služba ne bo mogla dovoliti vstopa. S pomočjo varnostnikov bomo tudi skrbeli, da se v prostorih upravne enote ne bo zadrževalo preveč ljudi hkrati, zato stranke prosimo za razumevanje in potrpljenje v primeru, da bodo morale za vstop v objekt nekoliko počakati,« sporočajo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice