CityBeach Maribor bo že četrto leto zaživel na nabrežju reke Drave. Na teraso Mariboxa se vrača druženje ob glasbi, kulinariki, in filmskih projekcijah.

Nabrežje reke Drave se bo tako ponovno spremenilo v edinstveno vročo točko za ljubitelje urbane kulture, lokalne plesalce na soncu in fanatike uživanja na prostem.

Prvi del se začenja že v sredo, 24. junija in traja do nedelje, 28. junija. Z drugim delom se bo dogajanje nadaljevalo v petek 3. julija.

»Ponovno bomo pričarali občutek plaže, z ležalniki in senčniki ter koktejl barom, DJ-i pa bodo s poletno glasbo dodatno pripomogli k plažnemu ambientu. Tudi letos organizatorji predstavljajo novosti. Na ogromni zunanji terasi Maribox-a, bomo na varni medsebojni razdalji lahko uživali v čisto pravem kinu na plaži,« je povedal Mitja Špes, organizator CityBeach Maribor.

Kljub temu da bo CityBeach Maribor prva večja prireditev v Mariboru po epidemiji, pa to ne pomeni, da ne veljajo ukrepi, opozarja Špes.

»Ker se mestna plaža Citybeach Maribor odvija na prostem, uporaba mask ni obvezna, enako kot na gostinskih terasah, absolutno pa ostajajo razkužila za roke, razkuževanje inventarja in, seveda, ustrezna razdalja med udeleženci,« še pojasnjuje.

Novost – večerne filmske projekcije 

Četrta izvedba mestne plaže po postregla z nekaterimi novostmi. Letos bo dogodek potekal kar dva zaporedna vikenda. 

Ker želijo organizatorji kljub varnostnim ukrepom ponuditi obiskovalcem edinstveno doživetje, so se letos odločili dogajanje obogatiti z večernimi filmskimi projekcijami. »Pred nami so novi izzivi, zato gledalcem ponujamo povsem novo kino izkušnjo v mestu, na največji pokriti terasi, s pogledom na reko Dravo,« je dodal direktor Mariboxa Stipe Jerić

Filmi bodo na sporedu vsak večer ob 21.30 in bodo v znamenju glasbe. Za začetek bodo predvajali film Moulin Rouge, gledalci pa bodo med drugimi lahko uživali tudi ob uspešnicah Mamma Mia, Največji šovmen in Rocketman.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LudiRudi (nepreverjen)

Drava zelo smrdi ! Parfum ne prežene smrada .

En pač (nepreverjen)

Te pa ostani doma.

In reply to by LudiRudi (nepreverjen)

Starejše novice