Nad krošnjami Rogle je včeraj ob sončnem zahodu nebo razsvetlil nov pojav Aurore. Za online avdio-vizualno galerijo Aurora je tokrat nastopil slovenski tech-house artist svetovnega kova, DJ Mike Vale.

Spektakularni posnetek v živo, v produkciji organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji StellarBeat, so spremljali gledalci iz več kot 57-ih držav iz celega sveta.

Tech-house maestro Mike Vale, je pospremil drugi pojav Aurore, nove online avdio-vizualne galerije. Ob sončnem zahodu je na stolpu Poti med krošnjami na Rogli, navdušil s povsem novim setom, ki ga je pripravil ekskluzivno za Auroro.

Zasnežene krošnje, spektakularne luči, paleta barv na nebu in izjemni tech-house ritmi so začarali občinstvo, ki je Valeta spremljalo od doma.

Mika Valeta spremljalo več tisoč ljudi iz vsega sveta

Aurora je bila predvajana na več platformah. Občinstvo se je od doma povezalo na Facebook, YouTube in spletno stran, kjer so brezplačno spremljali livestream dogodek.

Utrinki so bili vidni na kanalih Aurora in StellarBeat, kot tudi na več kot desetih partnerskih kanalih, Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center, Eventim, Feel Slovenia in OnlyClubbing Srbija.

Drugi pojav Aurore si je ogledalo več deset tisoč ljudi, ki so se vključili iz več kot 57 držav po vsem svetu. Brezplačen ogled sta omogočila partnerja dogodka, Telemach in JBL Slovenija.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči

Aurora je novi online projekt, ki nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat.

Aurora je namenjena ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želijo dostopati do glasbe in izjemnih vizualij, kjer koli in kadar koli. Je zatočišče za vse, ki si želijo novih doživetij v času, ko ni zabav in tudi kasneje.

Organizatorji so z Mikom Valetom predstavili drugi pojav Aurore. Premierno so jo že lansirali v sodelovanju s svetovno znanim DJ Umekom. Na rooftop terasi InterContinental hotela v Ljubljani so že v začetku oktobra navdušili z izjemnimi techno ritmi in plesom luči.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči

Aurora pojavi bodo mesečni ‘livestream’ dogodki ob sončnem zahodu, kjer bodo organizatorji na unikatnih lokacijah povezali elektronsko glasbo z lesketajočimi lučmi.

Vsak mesec lahko pričakujemo izjemnega DJ-ja, ki se bo predstavil na edinstveni lokaciji v Sloveniji in kasneje Adria regiji.

Z vsakim pojavom pa lahko pričakujemo nadgradnjo avdio-vizualne produkcije, ki bo slišana in vidna po vsem svetu. Če ste drugi pojav Aurore zamudili, si ga lahko še vedno ogledate tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice