Kuhanje z otroki je odličen način aktivnega preživljanja prostega časa z družino. Ne samo da lahko združimo prijetno s koristno dejavnostjo, ampak lahko služi tudi kot odličen prenašalec medgeneracijskih kuharskih skrivnosti in pristno družinsko zabavo.

S kuhanjem si otroci lahko pridobijo veščine, ki jim bodo koristile v nadaljnjem življenju. Je tudi priložnost za učenje, osvajanje prvih kuharskih izkušenj ter začetka usmerjanja naših najmlajših k uravnoteženi, lokalno pridelani hrani in uživanju v pripravi jedi po receptih velikih kuharskih mojstrov. 

Laskavi naslov - Mali Šef Slovenije

V Mercatorju so med številnimi otroškimi talenti prepoznali radovednost za soustvarjanje kuharskih vragolij, zato v oddaji Mali šef Slovenije, kjer se učenci iz osmih osnovnih šol iz vse Slovenije potegujejo za glavno nagrado – laskavi naslov Mali šef Slovenije in donacijo, ki bo osnovni šoli zmagovalnega para učencev prinesla tudi uresničitev želja celotne šole. 

In želje so zares velike! Gospodinjska učilnica, učilnica na prostem, plezalna stena, udeležbo učencev na tekmovanjih, jedilnica na prostem. Toda pozor, v Osnovni šoli Pohorskega odreda so se učenci odločili, da v primeru zmage Lana in Žaka Mercatorjevo donacijo namenijo za izgradnjo zunanjih igral. 

Donacije bodo namenjene za nakup zunanjih igral 

Brata Lan in Žak sta se prva uvrstila v polfinale kuharske oddaje Mali šef Slovenije. Eden raje kuha z bratom, drugi z mamo. Svojo strast do kuhanja pa bosta usmerila za skupen, višji cilj šole. Sredstva donacije bodo namenili za nakup zunanjih igral na igrišču. Če pa bo od sredstev še kaj ostalo pa si želijo tudi bazena ter prenovo gospodinjske in naravoslovne učilnice. 

Svojo podporo Lanu in Žaku lahko izkažete tudi z glasovanjem s pomočjo Mercatorjevih Mojih znamk in pomagate Osnovni šoli Pohorskega odreda do zunanjih igral, bazena in nove gospodinjske učilnice, saj vsak glas šteje. 

Mali šef kuha, s pomočjo Mojih znamk zmago zakuha

Ob nakupu izdelkov označenih z oznako Moje znamke v trgovinah Mercator, boste do 2. junija na računu prejeli unikatno 16-mestno kodo. Vsak kupljen izdelek iz nabora Moje znamke, prinese 1 glas za vaš izbrani kuharski dvojec. Število pridobljenih glasov je označeno na računu. Z različnimi računi lahko sodelujete večkrat. 

Glasujete tako, da izberete šolo, ki ji želite nameniti svoj glas in vpišete kodo z računa. Številke, ki jih vpišete, najdete na koncu računa pod črtno kodo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice