Minulo nedeljo je v Termah Lendava ena od mlajših obiskovalk doživela epileptični napad. Dekličina mama zdaj želi priti v kontakt, z moškimi, ki so pomagali njeni hčerki.

Preko Facebooka se je na nas obrnila Sandra Markoja, ki je z nami delila svojo zgodbo, v želji, da bi prišla v kontakt z moškimi, ki so minuli konec tedna pomagali njeni hčerki. 

»Hčerka je dobila epileptični napad, nekaj moškov pa je priskočilo na pomoč, saj so imeli izkušnje s podobnimi situacijami. S svojim posredovanjem so zelo pomagali, obenem pa so hčerko in vse moje stvari pomagali nesti do vhoda,« nam je zaupala hvaležna mama.

Ta si zdaj želi, da jo moški, ki se prepoznate v tem opisu, poiščete preko Facebooka, saj bi si z vami želela stopiti v kontakt in se zahvaliti za vso pomoč.

»Zelo sem vesela, ko vidim, da si ljudje v stiski pomagamo. Omenjeni so mi v kritičnih trenutkih priskočili na pomoč, pa čeprav jih ne poznam. Pomagali so mi, da sem uspela poskrbeti za hčerko in ji prinesli led. Hvala tudi reševalcem iz vode za hitro posredovanje in pomoč,« je še zapisala Markojeva, ki jo lahko kontaktirate tukaj.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Se so dobri ljudje

Starejše novice