V Mariboru bo na javni dražbi spet mogoče kupiti ohranjene in ugodne stvari.

Če se boste kmalu poročili, lahko z nakupom na dražbi prihranite na poročnem prstanu, če boste začeli aktivno preživljati prosti čas, pa vas na dražbi čaka več kot 40 koles in čoln. Na voljo bo tudi osebna sledilna naprava, ki lahko potrdi ali ovrže marsikateri dvom in še marsikaj zanimivega.

Finančna uprava Republike Slovenije bo ponovno odredila javno dražbo najdenih stvari. Ogled najdenih stvari je mogoč v sredo, 8. maja, pred začetkom javne dražbe, v času od 8.45 do 10.00, v Finančnem uradu Maribor, na naslovu Tržaška cesta 49. Več podrobnosti pa lahko najdete tukaj

Pogoj za sodelovanje na javni dražbi najdenih stvari je predhodno evidentiranje identitete dražitelja. Najdene stvari na dražbi se prodajajo po načelu videno-kupljeno, so brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu ni možna.

Kupec mora znesek kupnine poravnati takoj na mestu javne dražbe ter prevzeti kupljene stvari takoj po končani javni dražbi. Če kupec ne prevzame kupljenih stvari takoj po zaključku dražbe, preide nevarnost uničenja, poškodovanja ali odtujitve kupljene stvari na kupca. Kupnina se lahko poravna v gotovini ali s plačilno kreditno kartico.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice