V juniju bo več kot 15 tisoč obiskovalcev doživelo novo dimenzijo elektronske glasbe: jezero v Rogozi bo kar tri noči gostilo največji elektronski festival v Sloveniji, ki letos obljublja še večji spektakel.

Na treh odrih se bo zvrstilo več kot 50 DJ-ev: Stellar Arena bo gostila največje svetovne zvezdnike in lokalne umetnike, med njimi bo tudi skrivnostni Claptone, ki bo prvič v Sloveniji razkril svoje magično glasbeno kraljestvo.
 
Letošnji festival bo odprl eden najbolj unikatnih in najvišje uvrščeni house DJ na slavni DJ Mag Top 100 lestvici. Prvo noč StellarBeat festivala bomo v Sloveniji prvič doživeli okultno, a zapeljivo glasbeno moč za zlato masko skritega Claptona.

Obkrožen z občutkom misterija prireja nepozabna glasbena doživetja s svojimi DJ-seti, ki dvignejo razpoloženje in popeljejo v novo dimenzijo. Claptone s šovom 'The Masquerade' vsakič začara občinstvo na Ibizi, po festivalih v Braziliji, v Los Angelesu in na oboževanem Tomorrowlandu. A če mislite, da ste izvedeli vse o njem, vam bo v Stellar Areni dokazal nasprotno.

V zvezdni glasbeni areni se mu bo, na otvoritveni noči največjega elektronskega odra v Sloveniji, pridružil tudi eden izmed najbolj vročih tech-house DJ-ev pri nas, Mike Vale. Po lanskih navdihujočih setih pa se vračajo še Afekt Music, Glia, Teodor G. in Rudeey, ki bodo združili moči in zagnali portal do nove pustolovščine s tech-house in techno zvoki.

Več kot 50 umetnikov na treh odrih

Organizatorji so zaenkrat razkrili samo nastopajoče petkovega in sobotnega večera na enem izmed treh odrov. Drugi večer festivala se bo Sloveniji prvič predstavil nizozemski DJ in producent turških korenin Burak Yeter, ki je svetovni vzpon doživel s singlom 'Tuesday', največjim hitom zadnjih let. V zvezdni glasbeni areni se mu bo pridružil 'hitmaker' Mahmut Orhan, eksplozivni hrvaški DJ Kosta Radmana, slovenski DJ-ji Ian Sound, CHRNS, Impulz in zmagovalec lanskega StellarBeat DJ natečaja, MTrisstino.

V kratkem bodo organizatorji razkrili še ostale nastopajoče, med njim tudi največjo zvezdo festivala, ki spada v odlično družbo največjih imen elektronske glasbe na svetu.

Vstopnice že v prodaji

V omejeni količini lahko vstopnice dobite po izjemni ceni 30 evrov za vse tri festivalske dni in kampingom za 10 evrov. Na voljo pa so tudi dnevne in VIP vstopnice. Vstopnice so na voljo na spletni strani www.olaii.com, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA ter v baru Kaos v Mariboru.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice