FOTO: Jan Vitez
Novo ustanovljeno mladinsko društvo Ruše v srcu vabi 1. junija na koncert Nine Pušlar s skupino.

Novo ustanovljeno mladinsko društvo Ruše v srcu, ki je bilo dolgoletna želja ruške mladine, se trudi pri razvoju kraja na kulturnem, športnem in izobraževalnem področju, hkrati pa spodbuditi mlade k kvalitetnemu in aktivnemu preživljanju prostega časa.

Želijo si organizirati čim več prireditev, ki bi popestrile ruško dogajanje, zato ob začetku oziroma ustanovitvi društva organizirajo koncert Nine Pušlar s skupino.

Pestro popoldne in koncert Nine Pušlar

1. junija se bodo ob 15. uri v parku pred občino Ruše pričelo popoldansko dogajanje s pestro ponudbo izbranih pijač, ki je nastala v sodelovanju z HUTO, in kulinarično ponudbo, ki je organizatorji še ne želijo izdati. Pozabili pa niso niti na najmlajše, ki jih čaka presenečenje. Vzporedno pa si bodo lahko ljubitelji nogometa na velikem ekranu ogledali finale Lige prvakov.

Ob 20. uri pa se bo pričel koncert na prostem.

»Želimo si pokazati in dokazati, da lahko z voljo in zagnanostjo tudi mladi prispevamo k soustvarjanju in razvoju na različnih področjih v občini. Želimo si tudi, da bi nas opazilo in se na pridružilo čim več mladih in zagnanih ljudi z norimi idejami, ki jih bomo skušali dobro zapakirati in predstaviti javnosti,« sporočajo iz društva. 

FOTO: Jan Vitez

Sodelujejo tudi s Klubom študentov Ruš, Selnice in Lovrenca (KURS), ki bodo teden za velikim koncertom na prostem, organizirali Mladinski festival Kursfest, kjer bo nastopila tudi skupina MI2. Dan pred tem, 7. junija, pa se odvija Večer prvakov: boksarski večer oziroma javni sparing vrhunskih borcev, ki bo eden zanimivejših dogodkov na prizorišču Letnega odra.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice