V petek, 8. novembra, bo Klub mariborskih študentov že četrto leto zapored organiziral Ftrgatev, polno adrenalina, zabave in dobrodelnosti. Letos bodo s pomočjo partnerjev zbirali denarna sredstva za šestletnega Gala iz Dupleka.

V mariborski dvorani Štuk bodo pripravili sk8 tekmovanje, zvečer bodo nastopili Vlado Kreslin, S.A.R.S. in Mi2.

Prireditev bo tudi letos imela dobrodelno noto. Denar bodo zbirali s pomočjo kleti Radgonske gorice, ki bo prispevala vino za prodajo dobrodelnih špricerjev. Za vse tiste, ki pa bi raje prispevali na drugačen način, bodo za simbolično ceno ponudili tudi hiter prigrizek iz Mariboxa – kokice.

V preteklem mesecu se je že veliko pisalo o šestletnemu Galu iz Zgornjega Dupleka, ki ima redko prirojeno deformacijo obeh rok in nujno potrebuje operacijo. Deformacija kosti mu namreč onemogoča opravljanje vsakdanjih opravil, kot sta pisanje ali oblačenje. 

»Skromnost je vrednota velikih ljudi. Dobrodelnost pa preprosto začutiš. Vsi se vsak dan trudimo, da delamo dobro in verjamemo, da se z dobrimi dejanji delajo tudi dobri dnevi ter trenutki, ki jih ne bomo pozabili. Dobrodelnost je velik del Kluba mariborskih študentov in jo tudi večkrat izpostavimo ter ljudem pokažemo načine, kako smo Mariborčani lahko skupaj dobrodelni,« so povedali v Klubu mariborskih študentov.

Preberite še

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice