Tudi tokrat smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest, morda je kakšno ustvarjeno za vas.

Promotor požarne varnosti v svojih krajih

Podjetje AM&PM Global d.o.o. išče regijskega promotorja produktov požarne varnosti, ki bi užival v prodajno promocijskem procesu direktne prodaje končnemu kupcu. 

Kandidatu se ponuja enomesečno poskusno dobo z redno zaposlitvijo, sedemdnevno uvajanje, razgibano terensko delo v regiji bivanja ter možnosti fleksibilnega delovnika in napredovanja v roku treh mesecev do področnega vodje z lastno pisarno in službenim vozilom.

Kozmetične storitve

Lepotni studio studio Tija potrebuje za opravljanje kozmetičnih storitev v Mariboru kozmetičarko. Od kandidatke se pričakuje leto dni delovnih izkušenj in vozniški izpit. 

Prijava je mogoča do 9. oktobra. 

Varstveno delovni center Polž Maribor išče socialno oskrbovalko za organiziranje in pomoč uporabnikov. Od kandidata oziroma kandidatke se pričakuje vozniški izpit, zaželeno pa je tudi, da pozna karakteristike oseb z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. Gre za enoletno zaposlitev.

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12. oktobra.

Bolničar negovalec

V Domu upokojencev Ptuj potrebujejo dva bolničarja negovalca, ki bi izvajala zdravstveno nego in oskrbo tamkajšnjih stanovalcev, v negi III. in IV.

Inženir strojništva

Podjetje Gomilšek išče tehničnega sodelavca, inženirja strojništva, ki bi poznal strojegradnjo, izdeloval ponudbe za kupce in bi ga veselilo potovati. Gre namreč za terensko delo tako doma kot tudi v tujini.

Zaposlitev traja za nedoločen čas, od kandidata pa se pričakuje pet let delovnih izkušenj in vozniški izpit.

Lovski inšpektor

V Inšpektoratu Republike Slovenije za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo zaposlitev medtem ponujajo lovskemu inšpektorju. Potrebovali boste sicer vsaj štiri leta delovnih izkušenj.

Koordinator

Z visokošolsko izobrazbo s področja kmetijstva, gozdarstva in ribištva oziroma poljedelstva in živinoreje je vaše lahko tudi delovno mesto v Skladu kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije. Pravemu kandidatu so tam pripravljeni zaupati izvajanje zahtevnejših nalog, povezanih s postopkom zakupa in najema kmetijskih zemljišč ter izdajanja soglasij.

Novinar

Lahko pa zaposlitev poiščete tudi na drugem koncu Slovenije, ob morju. RTV Slovenija namreč v ekipo TV programa za italijansko narodno skupnost v Kopru vabi novinarja specialista.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice