Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je lahko zaposlitev tudi vaša.

Kar nekaj delodajalcev še naprej vztrajno išče zainteresirane kandidate, ki so pripravljeni vložiti voljo, trud in predanost.

Bi postali direktor mariborskega podjetja?

Zaposlitveno podjetje Kariera išče za uspešno proizvodno podjetje v Mariboru direktorja družbe, ki bo odgovore za spremljanje in razvoj delovnih procesov ter vodenje fleksibilne, strokovno usposobljene in uigrane ekipe zaposlenih. Sodeloval bo pri razvoju novih prodajnih poti ter zastopal in predstavljal podjetje na slovenskem in tujem trgu, uvajal bo spremembe v delovni proces, optimiziral poslovanje ter razvijal strategijo podjetja.

Za več informacij lahko pokličete na (02) 237 20 20 ali na [email protected].

Ljubitelji elegantnih oblačil?

Galileo, ki so se pozicionirali kot modna blagovna znamka za moške, nadaljuje z uspešnim trendom rasti in razvojem na področju Slovenije, zato iščejo vodjo trgovine v Celju in prodajne svetovalce za Maribor, Celje, Ljubljano, Novo mesto in Novo Gorico. 

Prošnje je treba poslati na [email protected].

Izkušnje z medicino dela, prometa in športa?

Zaradi povečanega obsega dela zaposluje zasebna ordinacija medicine dela, prometa in športa v Mariboru zdravnika, in sicer specialista medicine naštetih smeri

Gre za dopoldanski delovnik med 7. in 15. uro, od kandidata pa se pričakujejo nekajletne tovrstne izkušnje in seveda univerzitetna izobrazba s področja medicine. 

Snažilka na mariborskem konservatoriju?

Na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor potrebujejo čistilca oziroma čistilko za čiščenje šolskih prostorov, in sicer za  mesecev oziroma do vrnitve odsotne delavke.

Prijava, ki jo naj zainteresirani pošljejo po pošti, je mogoča do 9. januarja.

Potrpežljivi in radi za volanom?

V šoli vožnje v Mariboru se išče inštruktorja oziroma inštruktorico vožnje, ki ima vsaj 2 leti delovnih izkušenj. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice