Foto: Visit Pohorje, FB
Smuka na Pohorju bo še vse do četrtka, 20. decembra, dostopna po promocijskih cenah.

Na Pohorju bodo tudi v novem tednu, od 17. decembra dalje, obratovale žičnice, ki so bile v pogonu ta konec tedna – sedežnica Sleme, trakova Bejbika 1 in 2 ter vlečnice Areh, Ruška, Cojzerica in Žigart.

Tako bo od ponedeljka še naprej na razpolago skupno sedem smučarskih prog, na katerih je sedaj do 45 centimetrov naravnega in kompaktnega snega.

»Kljub več odprtim progam bodo do vključno četrtka, 20. decembra, še vedno na voljo promocijske cene dnevnih smučarskih vozovnic: za odrasle 17 evrov, za mladino 14 in za otroke 10 evrov,« so ob tem sporočili iz upravljalca smučišč, mariborskega javnega podjetja Marprom.

»V petek, ko glede na vremensko napoved načrtujemo, da bo začela obratovati tudi sedežnica Pisker, pa bo hkrati s tem stopil v veljavo redni cenik dnevnih smučarskih vozovnic,« še dodajajo.

Mariborsko Pohorje skupaj z Arehom velja za največje zimsko središče v Sloveniji. V njem je na razpolago približno 42 kilometrov smučarskih prog in 20 različnih žičnic, med katerimi je najbolj znana gondola Pohorska vzpenjača. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice