FOTO: Alen Žvokelj
Že tretje leto zapored bo Klub mariborskih študentov štajersko prestolnico, obogatil s športno prireditvijo, ki je, kot leta poprej, pomemben del Ftrgatve.

Tokrat bodo za obiskovalce v dvorani ŠTUK priredili »ulično okolje«. V petek, 9. novembra ob 19.00, se bodo na zanimivih rampah, tirnicah in stopnicah, pomerili skejterji in pokazali svoje najbolj ftrgane trike.

Mesto se bo spremenilo v igrišče

Samozavest, neodvisnost in robustnost so občutki, ki te prevzamejo, ko mesto spremeniš v svoje igrišče. V igrišče, ki je ves tvoj svet in veš, da se lahko v njem brez skrbi ftrgaš. Ulice, pločniki, robniki, klopi in ograje ti predstavljajo zabavne ovire, ki jih s svojimi triki iz vsakdanjih predmetov spremeniš v svoj naslednji izziv.

FOTO: Hannes Mautner

Tekmovalni svet skejtanja tudi v Mariboru

Letošnji športno-adrenalinski del Ftrgatve bo v Maribor pripeljal tekmovalni svet skejtanja. Različne oblike ramp, tirnic in stopnice bodo popestrile dvorano ŠTUK-a in jo spremenile v »ulico« za skateboarderje. Tekmovanje bo popestrilo začetek večera in v vse prisotne vneslo nekaj razburljivega športnega duha. Prijavljeni skejterji se bodo potegovali za nagradni sklad v skupni vrednosti 1500 evrov ter odlične praktične nagrade.

Klub mariborskih študentov bo na letošnji tretji Ftrgatvi poskrbel za drugačno doživetje. SK8 park Ftrgatev bo 9. novembra ob 19.00, za en dan poustvarila ulično okolje in pokazala kulturo skejterjev. Vsi skateboarderji se lahko udeležite tekmovanja in se potegujete za zanimive nagrade.

Prijave so možne do 2. novembra. Prijavnine ni.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice