V luči kulinaričnega festivala Street Food Market, ki bo z dišečimi vonji tri dni preplavljal Trg Leona Štuklja, Mariborinfo pripravlja nagradno igro, s pomočjo katere lahko na edinstvenem kulinaričnem dogodku brezplačno jeste oziroma pijete!

Le še dva dneva nas ločita, ko se bo v Mariboru že drugič ustavila avstrijska turneja ulične hrane pod znamko Street Food Market, ki bo pričarala pravo kulinarično festivalsko tri dnevno razvajanje od 30.8. do 1.9. Na festival so se prijavili zelo raznoliki ponudniki, zato bodo lahko obiskovalci okušali in razvajali brbončice z okusi iz celega sveta. Poskusili bodo lahko različno pripravljenih hamburgerjev, ameriških hot dogov, domačih ajdovih štrukljev, španskih churrosov, belgijskih vafljev, nizozemskih mini palačink, dunajskih wrepov in sirovih sendvičev, argentinskega žara, karibske kuhinje , ocvrtih banan pa vse do specialitet iz ostrig, krokodila, zebre, na voljo pa bo tudi pestra vegetarijanska ponudba.

Z Mariborinfo na zastonj pojedino! Kako? Enostavno!

Za največji kulinarični dogodek v Mariboru pripravlja Mariborinfo najokusnejšo nagradno igro v mestu! Izmed vseh sodelujočih v nagradni igri bomo izžrebali štiri srečneže, ki bodo prejeli bon za brezplačno hrano in štiri srečneže, ki bodo prejeli bon za brezplačno pijačo na Street Food Makret v Mariboru.

Sodelovanje v nagradni igri poteka na družbenem omrežju Facebook, kjer morate na spodnji objavi v komentarju označiti prijatelja oziroma prijateljico, ki obožuje dobro hrano. Srečno!

Združili moči z Markom Soršakom Sokijem, Domom Antona Skale in Društvo za zaščito živali v Mariboru

Letošnji festival bo obarvan tudi v znamenju dobrodelnosti. Tokrat so moči združili z znanim mariborskim bobnarjem in ustanoviteljem projekta 20za20 Markom Soršakom Sokijem, ki jeseni odpira svojo bobnarsko šolo. Skupaj z otroci, ki obiskujejo Dom Antona Skale in so nekaj mesecev nazaj prejeli nova glasbila, v sklopu Sokijevega projekta, bodo na svoji stojnici ponujali ulično hrano, poskrbeli pa bodo tudi za glasbeni program.

Na četrtkovi otvoritvi 30.9. ob 12.00, pa se jim bo pridružila posebna gostja Street Food festivala in podpornica projekta 20za20 Simone Michielen,  tekmovalka šova Masterchef Slovenije, ki se je s svojim odličnim kuharskim znanjem in velikim srcem mnogim Slovencem vsidrala v srce.

Lars&Sven podprli projekt 20za20

Svojo dobrodelno naravnanost pa bodo pokazali tudi iz Lars&Sven, ki bodo del izkupička pustili v Mariboru. Od vsakega prodanega burgerja bodo 1 evro, kot donacijo namenili Domu Antona Skale, kar bo šlo naprej za nova glasbila v okviru Sokijevega projekta 20za20.  

Fajn Food - Polona bo dobrodelnost izkazala Društvu za zaščito živali v Mariboru:

»Odločila sem se, da od vsakega prodanega currya 1 evro podarim Društvu za zaščito živali v Mariboru. Enostavno zato, ker obožujem živali in spoštujem delo društva.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice