Sodoben hiter način življenja nas mnogokrat prikrajša za dragocene trenutke prostega časa z družino in bližnjimi.

K sreči je mogoče vsaj nekatera nujna opravila, kot so nakupi, urediti tudi prek spleta – edina pomanjkljivost takšnega naročanja je čakanje na pismonošo, ki želene izdelke pogosto dostavi ob urah, ko nas ni doma. Vendar ima Pošta Slovenije tudi za ta problem rešitev, saj nudi širok nabor storitev, s katerimi lahko pošiljanje in prejemanje paketov popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Med njihovimi paketnimi storitvami je še posebej praktičen PS PAKETOMAT, samopostrežni avtomat.  V samopostrežnih avtomatih lahko svoje pakete na 24 najbolj frekventnih lokacijah po Sloveniji prevzemate in oddajate 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Poskrbljeno je za popolno diskretnost! Naročite lahko marsikaj, tudi rojstnodnevno presenečenje za bližnjega, saj boste s kodo, ki jo prejmete, samo vi lahko prevzeli paket. Poskrbljeno je tudi za varnost in obveščenost, ko bo vaš paket dostavljen, boste prejeli SMS ali e-sporočilo. 

Če spletni trgovec ne ponuja možnosti dostave v PS PAKETOMAT, izberite Pošto Slovenije za dostavo vašega paketa, za vaš naslov pa izpišite lokacijo/naslov vašega najbližjega paketomata ter obvezno dodajte svojo mobilno številko in prevzemite paket.

Že pričakujete paket in je ta že na poti k vam? Ste izbrali mesto dostave, zdaj pa ste ugotovili, da vam izbrana lokacija in čas dostave ne ustrezata več?  Izkoristite novo storitev Pošte Slovenije »Moja dostava – moja izbira«!

Storitev »Moja dostava – moja izbira« vam omogoča, da spremenite izbrani datum in izbrano lokacijo dostave paketa tudi, ko je ta že na poti k vam. Kako? S SMS-om ali elektronskim sporočilom prejmete povezavo do spletne aplikacije »Moja dostava - moja izbira«, kjer lahko izbirate med dostavo na drug naslov, v PS Paketomat, bencinski servis Petrol, na pošto, dogovorjeno mesto ali dostavo na drug izbran datum. 

Ni vam potrebno več zapravljati časa s čakanjem na dostavo paketa, nova storitev vam omogoča, da  boste lahko svoj čas posvetili pomembnejšim opravilom. 

Vse, kar potrebujete, lahko naročite v spletni trgovini MojPaket! Preverite ponudbo spletnega ponudnika MojPaket, spletne trgovine Pošte Slovenije.  Ponujajo pestro izbiro artiklov za dom, vrt, orodje, računalništvo, telefonijo, šport in prosti čas. Za dostavo poskrbljeno!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice