V Europarku Maribor bo v četrtek, 26. avgusta, potekal turnir ulične košarke za osnovnošolce in srednješolce (foto: Bojan Mihalič).
Bi radi aktivno preživeli zadnje dneve poletnih počitnic in se obenem odlično zabavali v družbi prijateljev? Potem je kvalifikacijski turnir ulične košarke, ki bo potekal v četrtek, 26. 8., ob 11.00 na vrhnjem parkirišču Europarka Maribor, prava izbira!

Vsi mladi, ki svoj prosti čas radi preživljate z žogo v rokah na košarkarskih igriščih, vabljeni, da se prijavite na kvalifikacijski košarkarski turnir ulične košarke, ki bo potekal 26. avgusta ob 11.00 na vrhnjem parkirišču mariborskega Europarka.

Prijavnine ni, na turnir pa se lahko prijavite tako, da izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov [email protected].

Tri najboljše ekipe iz kvalifikacijskih turnirjev, ki bodo v prihodnjih dneh potekali tudi v Citycentru Celje, Aleji Ljubljana in Cityparku Ljubljana, se bodo 11. septembra med seboj pomerile v velikem finalu v Ljubljani.

Tri najboljše ekipe iz kvalifikacijskega turnirja se bodo uvrstile v veliki finale, ki bo septembra v Ljubljani (grafika: agencija Magenta).

Najboljša košarkarska zabava v mestu

V petih kategorijah se bodo v igri 3 na 3 za mesto na velikem finalnem turnirju, ki bo 11. septembra v Ljubljani, lahko potegovali tako fantje kot dekleta, in sicer v starostnih skupinah od 4. razreda osnovne šole do zadnjega letnika srednje šole.

Več informacij in pravil turnirja najdete na Europarkovi spletni strani ter na družbenih omrežjih.

Ste pripravljeni na najboljšo košarkarsko zabavo v mestu?

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice