Najemnika znane koče na Mariborskem Pohorju Trikotne jase sta sporočila, da zaključujeta svojo kariero.

Na Facebook profilu Koča Trikotna jasa so sporočili, da njena najemnika Marjan in Nevenka Tišler z 31. oktobrom končujeta poslovno pot na Koči Trikotna jasa.

Obiskovalce Pohorja sta gostila dolgih petnajst let. Zakaj sta se odločila, da zapreta kočo, še ni znano.

»Ljudje s seboj prinesejo hrano in iščejo koše, ne zavedajo pa se, da vse to stane, da Snaga k nam ne vozi in da je treba vse smeti z avtomobilom odpeljati v dolino,« je najemnik Koče Trikotna jasa pred časom potarnal za Večer.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dravski gusar (nepreverjen)

Neizkoriscen potencial, na tej koci najblizje mestu bi si moral zeleti da kaj pojes in spijes, povprecen Mariborcan pa sploh ni vedel da obstaja.

Naj pride nekdo, ki bo tam naredil neko uspesno zgodbo.

Kritik (nepreverjen)

Povprečen Mariborčan se pelje na Pohorje z gondolo ali avtom in pošlje selfije sliko MB v ozadju . Vsi ostali pravi Mariborčani se rekreativno odpravimo na vrh in ob povratku mimogrede spijemo kakšen čaj ali pivo pri Marjanu in Nevenki na Trikotni jasi .Tisto kar ti misliš je bivša koča Luka, ki so jo kolesarji in motoristi DEMOLIRALI in je podobna gradu Viltuž .

In reply to by Dravski gusar (nepreverjen)

Dravski gusar (nepreverjen)

V mislih imam točno to kočo... Potencial je enormen, kosila, večerje, koncerti nad mestom itd. itd. samo s slabo voljo ne moreš nič naredit. Upam, da pride nekdo, ko tam naredi nekaj, kar bo boljše kot to.

O Luki je škoda izgubljati besede.

In reply to by Kritik (nepreverjen)

Starejše novice