Foto (levo): Mediaspeed; foto (desno): osebni arhiv župana
Štajerskega župana je pred dnevi pričakalo nenavadno sporočilo z dvajsetakom v pisemski ovojnici, ki ga je precej nasmejalo. In - iskreno - tudi nas.

Davida Klobaso, župana občine Svete Trojice, je pred dnevi v kabinetu pričakalo pismo, v katerem je bil priložen tudi bankovec za 20 evrov.

Neznanec je v sporočilu tako pojasnil svoje dejanje in se županu opravičil za stisko, ki je ni zmogel rešiti drugače ...

»Spoštovani gospod župan. Včeraj sva bila na pokopališču pri Sveti Trojici in nisem mogel priti do stranišča, zato sem potrebo moral opraviti pri zabojniku za odpadne sveče. Dajte ta denar tistemu, ki bo to očistil. Opravičujem se za to, toda druge rešitve nisem videl,« je iskreno zapisal.

Župan občine Sveta Trojica je za Mariborinfo dejal, da je šlo za smešen pripetljaj, a ceni, da se je gospod opravičil. »Tako poštenega človeka le redko srečaš,« je še dodal.

Župan David Klobasa je sicer znan kot nekdanji član glasbene skupine Casanova, v zadnjih letih pa se je ukvarjal z organizacijo dogodkov na mariborski sceni in delovanjem v družinskem podjetju. Klobasa se je leta 2018 podal na politično pot in že na prvih lokalnih volitvah požel uspeh.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
2 (nepreverjen)

lahko enega dixija zdaj tja postavi, mi jih postavljamo še v krožišča za vsak slučaj.

Starejše novice