Maltežanka, stara eno leto, je končala pod kolesi avtomobila, temnejše barve.

Na družbenem omrežju Facebook je eden izmed uporabnikov sporočil, da je objestni voznik na Lackovi cesti v Pekrah včeraj »namerno in brez milosti povozil našo psičko, staro eno leto ki je posledično zaradi poškodb poginila v desetih minutah«. 

»Zavedamo se, da je sama iz dvorišča odšla na cesto. Po besedah sosedov in mimoidočih smo pridobili registrsko številko in sami so povedali, da voznik sploh ni zaviral in se poskušal izogniti psički, temveč je samo peljal čez njo, z enako hitrostjo, ki je bila neprilagojena,« so zapisali.

V avtomobilu naj bi sedela mlajša fanta, ki naj bi se glasno smejala skozi odprto okno, so še zapisali lastniki psičke, ki zdaj iščejo voznika temnejšega avtomobila.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Skoda svinca za takega psihopata.Skoda,da ne bo kaznovan.Bi pa bila najkorektejsa kazen ta,da ga prisilijo,da se uleze in naj cezenj pelje avto ali pa kak kamion.Pa naprej,pa nazaj.Postopoma in pocasi.Dokler ne crkne,nesnaga nicvredna.Ubogemu soncku pa naj bo lepo za mavrico,v pasjih nebesih.Sozalje svojcem.

Katja7 (nepreverjen)

Ob pogledu na nicvredneza bi res uzivala in se smejala v njegovo gnilo faco.Ekstremno,ampak moramo biti realni.Vcasih bi bile taksne kazni najbolj ucinkovite.

Konj Branko (nepreverjen)

Spostovana,ugotovil sem kdo je lastnik vozila;sporocite mu,naj se ozira preko ramena,ko se bo gibal v okolju.

Tanja 3456 (nepreverjen)

Bolani osebki. Gamad, ki jo svet ne potrebuje. Paraziti, ki jih svet ne potrebije. In to niso moski...to so papki. Pravi moski se spopade s sebi enakim. Fuj!

Starejše novice