Zgodba okoli množičnega pretepa na urgenci soboške bolnice se vse bolj zapleta, kot kaže gre za že dalj časa trajajoči spor, ki je vrhunec dosegel ravno včeraj v prostorih bolnišnice.

Na družbenih omrežjih kroži videoposnetek ženske, ki priznava, da je bila udeležena v pretepu in se celo hvali, da je pretepla očeta ter sina, ki je nato pobegnil. Ženska med drugim razkrije, da naj bi bil povod za ta obračun ljubezenske narave, saj naj bi jo pretepeni izsiljeval z razmerjem, kar je nato vodilo v grožnje, žaljenje in celo v poskus posilstva.

Napadeni naj bi bil tisti, ki se je pred napadi skušal obraniti s solzivcem, ki ga je, kot kaže, zaradi varnosti imel s seboj v bolnišnico. V videoposnetku ženska zaupa še, da je zelo zadovoljna z razpletom obračuna in da je takšen razplet že dan prej napovedala policistu, ki je očitno bil seznanjen s konfliktom udeleženih.

Velja, pa še omeniti, da so udeleženci obračuna že pred dnevi na enem izmed videoposnetkov, ki je ravno tako krožil po spletu, napeljevali isto osebo k snidenju in fizičnemu obračunu.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Noroo

pohodnica (nepreverjen)

kdo je bil, Romi?

Starejše novice