Praznični čas je docela minil, s tem pa tudi počitnice in dopusti. Nekatera podjetja so že intenzivno začela iskati pomoč.

Ste se naveličali rutine? Sedaj lahko pobegnete tudi do Egipta in tako pomagate tamkajšnjim gostom. Ali pa ostanete v Mariboru, kjer se prav tako ponuja kar nekaj svežih delovnih mest.

Bi asistirali zobozdravnikom na Pobrežju?

Na Pobrežju v Mariboru v zobozdravstvenem centru Alfa Dental, ki se pretežno ukvarja s kirurgijo, implantologijo, protetiko, zdravljenjem, estetskim zobozdravstvom ipd. se išče asistenta zobozdravnika, ki bi pripravil ordinacijo, mu asistiral, steriliziral, opravljal receptorsko delo …

Zahtevana je srednja zdravstvena izobrazba, zdravstvena nega in zaželeno znanje nemškega jezika. Gre za določen čas z možnostjo podaljšanja, pred tem pa sledi poskusna doba 3–6 mesecev.

Prijave sprejemajo na [email protected].

Bi radi pobegnili na toplo?

Išče se turističnega predstavnika na destinaciji Egipt (Hurgada ali Sharm el Sheikh), ki bi sprejel in informiral goste, skrbel za nemoten potek letovanja, jih spremljal na krajših izletih, pomagal pri reševanju morebitnih težav gostov in jih odpravljal na letališče.

Pričakuje se leto dni delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, komunikativnost in pozitivna naravnanost, smisel za delo z ljudmi in znanje tujih jezikov (angleščina in hrvaščina, zaželena nemščina).
Nudijo pogodbeno delo v času sezone (od aprila do novembra 2019) ter redno plačilo.

Prijavite se lahko na zaposlitvenem portalu Mojedelo, pokličete na 02/23 43 401 ali pošljete vlogo z življenjepisom na: [email protected].

Mladi laboranti, pozor!

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor iščejo pripravnika za analitika v laboratorijski medicini.

Gre za uvajanje v samostojno delo, zahtevana pa je ustrezna izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., smer Biologija in biokemija.

Prijava je mogoča do 16. januarja, in sicer po pošti ali e-pošti.

Nigrad išče višjega referenta

V Mariboru na Nigradu iščejo višjega referenta, ki bi izvajal potrebne naloge. Delo se ponuja za poln delovnik s poskusno dobo šestih mesecev.

Zahtevane so dveletne izkušnje, višješolska izobrazba in vozniški izpit B-kategorije. 

Prijava je mogoča do 19. januarja.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice