Zaradi cestnih del bodo mestni avtobusi na teh linijah vozili po spremenjenih trasah.

Zaradi popolne zapore Streliške ceste na odseku med Ulico Pohorskega odreda in križiščem z Radvanjsko cesto, kjer bodo od 11. marca ponovno v teku cestna dela, bodo mestni avtobusi na linijah 4 Limbuš–Trgovskega centra Qlandia, 6 Vzpenjača in 18 Pekre od omenjenega dne vozili po spremenjenih trasah.

Kot so sporočili iz podjetja Marprom, bosta liniji 4 in 18 speljani po Ulici Pohorskega odreda, Veselovi, Majcigerjevi ulici in Dravograjski cesti ter v obratni smeri nazaj. Linija 6 pa bo potekala po Borštnikovi ulici, Ulici Pohorskega odreda, Veselovi, Majcigerjevi ulici in Dravograjski cesti ter v obratni smeri nazaj.

Med zaporo Streliške ceste v Mariboru ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Radvanjska–Borštnikova, Streliška–Ulica Pohorskega odreda, Osnovna šola Gustava Šiliha in Osnovna šola Ludvika Pliberška. Za vse omenjene avtobusne linije bo nadomestno postajališče v Majcigerjevi ulici.

Enaka obvozna pot kot za linijo 6 bo začasno veljala tudi za nočno krožno linijo 2, so še sporočili iz Marproma. Ob tem v času zaprtja Streliške ceste, ki bo predvidoma trajalo do 21. marca, potnike prosijo za strpnost in razumevanje v primeru zamud mestnih avtobusov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice