Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo poziva samozaposlene in mikro podjetja z enim do štirimi zaposlenimi, k prijavi za pridobitev brezplačnih zaščitnih mask. Te bodo prijaviteljem na voljo na 62 območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji.

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije bo v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo razdelila pet milijonov zaščitnih mask s ciljem preprečitve širjenja okužbe s covidom-19.

Zaščitne maske lahko prejmejo samozaposleni ter mikro podjetja z enim do največ štirimi zaposlenimi. Javni poziv je objavljen na spletni strani obrtno-podjetniške zbornice. Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu, so zapisali na spletni strani ministrstva.

Upravičencem se odobrijo le pravočasno oddane in popolne vloge, ki bodo izpolnjevale vse pogoje za prijavo. Vlogo lahko oddate na spletni strani obrtno-podjetniške zbornice. Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno, na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja.

Poziv je odprt do 15. novembra 2020 oziroma do razdelitev vseh razpoložljivih zaščitnih mask.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice